header interior
nuuk maritime network logo
Nuuk Transport kan med sin store og varierede vognpark løse alle typer af opgaver indenfor transport og løft.

Vores ydelse inkluderer kassevogn, fladvogn, sideloader og kranvogn samt specialtransporter og tunge løft med mobilkran. Buskørsel med chauffør tilbydes med vores små busser "Tina" og "Katrine". Materialeudlejning af el-trucks, andet elektrisk løfteudstyr og alt øvrigt løfteudstyr.

Firmaet så allerede i 1998 nye muligheder med indkøb af en sideloader, som gjorde det mere effektivt og billigere at transportere containere. Vores mobilkran er Grønlands største og er med til at gøre større og højere elementbyggeri i Nuuk mulig, som fx Nuuk Center i 2012.

MASKINUDLEJNING TIL FORNUFTIGE DAGSPRISER

Hos Nuuk Transport arbejder vi på at gøre det nemmere for vores erhvervskunder at langtidsleje kranbiler, trækkere og mobilkraner m.m. til stort set alle større projekter som mineprojekter eller store byggeprojekter.

Vi ønsker at gøre projektet lettere for jer, derfor er vores biler i top stand og altid funktionstestet inden levering for at undgå, at spilde jeres tid.

Udlejning er inkl. Fragt, service af lastbilerne samt professionelle chauffører der har et stort kendskab til lastbilerne.

Derfor kan du med fordel vælge os. Ønsker du at høre mere? Kontakt os i dag.

Udtalelser fra vores kunder

Lumina udtaler om samarbejdet således
- Nuuk Transport er virkelig professionelle og meget fleksible. Alt kan lade sig gøre, og de springer til med kort varsel, siger Engineering Manager Gorm Teper, Lumina Sustainable Materials.
- I Grønland kan det godt være svært at finde de rigtige kompetencer. Men Nuuk Transport viser igen og igen, at de er et lokalt firma, der sagtens kan løse opgaverne, siger Gorm Teper.

Emj atcon Greenland A/S. V. Bo Eriksen udtaler om samarbejdet således:
- Nuuk Transport er en innovativ transport virksomhed og arbejder altid for at finde en kundevenlige løsning i sammenarbejde med kunden. Så uanset hvilket projekt man sidder med, så kan man stole på at Nuuk Transport hjælper en i mål med logistikken.
 

Interesseret i at reservere vores tjenester?

Ring til os på

+299 32 24 80 eller klik her